Hyppää sisältöön
Erämessuilla pieni lapsi opettelee jousiammuntaa

Kansainväliset Erämessut

Kansainväliset Erämessut järjestetään 9.–12.6.2022 Riihimäen Urheilupuistossa. Ensi kesäkuun tapahtuma keskittyy tuttuun tapaan metsästykseen, kalastukseen, retkeilyyn ja luontoon. Teemoja tarkastellaan vastuullisuuden näkökulmasta. Vastuullisuus on ilmiö, joka näkyy nyt kaikkialla.  Messujen isäntänä toimii Mikko ”Peltsi” Peltola.

Erämessuille on huimasti nähtävää, kokeiltavaa ja kuultavaa. Tapahtuma on oikea elämyskenttä, jonne kannattaa tulla tekemään ostoksia sekä kuulemaan eräalan uutuuksista. Erämessuilla on kahdeksan ohjelma-aluetta, joiden uutuus on 2000 neliön maastopyörien testausalue.

Ensi kesänä juhlitaan isosti

Kansainväliset Erämessut täyttävät ensi vuonna 50 vuotta. Tapahtumalle ikä on todella kunnioitettava. Erämessut järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1972. Riihimäellä oli messuiltu ensimmäisen kerran jo vuonna 1937, mutta tällä kertaa päätettiin järjestää erikoismessut, jonka teemana oli metsästys ja kalastus. Erämessujen suojelijana toimi tasavallan presidentti Urho Kekkonen. Juhlavuonna Riihimäen Messut avaa Erämessujen historiaa muun muassa sosiaalisen median kanavissa ja Suomen Metsästysmuseolla järjestettävässä juhlanäyttelyssä.