Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Saunavihta ja löylykiul7u

Hyvinvointi

Hidasta Hämeessä. Voi hyvin. Riihimäen seudulla on runsaasti hyvinvointiin keskittyviä yrityksiä. Täällä voi rentoutua joogastudiossa tai kuntoilla metsäkuntosalissa. Seudun ainutlaatuisen luonnon keskellä meillä jokaisella on mahdollisuus päästä eroon arjen kiireestä.

 

Hevosen pää aidan takana

Cardehumma

Cardehumassa voi tavata ihmisen ja hevosen. Täällä on tarjolla eläin- ja luontoavusteisia läsnäolonhetkiä sekä terapiaa. Palveluihin kuuluu myös mysteeripeli.

Kaksi aasia joista toinen irvistää

SatuAasin talli

SatuAasit sijaitsevat Lopella, missä perunamaatilan yhteydessä on pihattotalli, jossa asustavat kiltit aasit. Täällä koet maatilan rauhaa ja metsäluonnon!

Kaksi naista kävelemässä pellolla

Ruusu & Rosmariini

Ruusu & Rosmariini tuottaa hyvinvointituotteita ja -palveluita kulttuurillisilla menetelmillä. HyvänOlon Werstaalle voi tulla hieronta- ja hemmotteluhoitoihin.

hoitola halin vastaanottotiski

Hoitola Hali

Hoitola Hali on pieni ja lämminhenkinen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kauneushoitola Riihimäen sydämessä. Täältä löydät myös metsäiset elämyshoidot!

Jooganavetta

Jooganavetta tarjoaa lempeää Flow-joogaa idyllisessä vanhassa navetassa Riihimäellä. Kaikki tunnit sopivat aloittelijasta pidempään jooganneille.