Hyppää sisältöön
Keinu puussa takana Lepolan talo

Juhlatilat

Riihimäen seudun erinomainen saavutettavuus ja sijainti mahdollistaa juhlien järjestämisen keskeisellä paikalla Etelä-Suomea. Alueelta löytyy niin perinteisiä juhlatiloja kuin tunnelmallisia ja yksilöllisiä erikoisuuksia erilaisiin juhliin. Olitpa suunnittelemassa juhlaa perheelle tai yritykselle, isoa tai pientä, meiltä löytyy sopivia vaihtoehtoja.

Terassikuva Jalolautalta

Jalolautta

Oma järvi päiväksi! Lopella sijaitsevalla Jalolautalla voit järjestää juhlat pienemmälle porukalle ja nauttia päivästä luonnon keskellä.

Puutarha kuva, jonka taustalla Lehmustien juhlatalo

Lehmustien Juhlatalo

Lasitehtaan alueen pitkä historia sekä puistomainen ympäristö luovat erityiset puitteet Lehmustien Juhlatalossa Riihimäellä.

Lepolan talon juhlasali

Lepolan talo

Lepolan Talo sijaitsee Hausjärven kirkonkylällä kauniissa Kanta-Hämeen kulttuurimaisemassa, josta ei maalaisromantiikka puutu.

marskin maja lopella

Marskin maja

Marsinkin majan tilausravintolassa ja paviljongissa järjestät perhejuhlat tai illalliset Lopella. Paikan historia luo upean tunnelman.

Juhlapöytiä Pitin juhlatalon salissa

Oitin juhlatalo

Oitin Juhlatalo tarjoaa tunnelmalliset juhlatilat Hausjärveltä. Tilat ovat ison juhlasalinsa vuoksi hyvin muunneltavissa ja tarjoavat hyvät puitteet juhlaasi.

Sisältä kuva villa kanttorilasta

Villa Kanttorila

Villa Kanttorila henkii arvokasta tunnelmaa Lopen kirkonmäen sydämessä. Kanttorien entisellä asuintalolla on lähes satavuotinen ainutkertainen historia.

Willa vatkulan ylisten juhlasalista kuva jossa pöytiä on katsettuna juhlakuntoon

Willa Vatkulan yliset

Willa Vatkulan yliset on lumoava juhlatila, joka on rakennettu navetan ylisille. Tila sijaitsee rauhallisessa miljöössä Hausjärvellä.

piirros silhuetti lopesta

Vojakkalan Vanha Koulu

Tunnelmallinen vanha hirsikoulu Lopen Vojakkalassa on vuokrattavissa moneen käyttöön. Suurelle pihalle voit halutessasi pystyttää katoksen luomaan lisätilaa.