Hyppää sisältöön
Kettu ja raparperin juustokakku

Kahvilat

Kahvin ystäville ja herkkusuille on tarjolla toinen toistaan hauskempia kahviloita ympäri seutukuntaa. Meillä on myös paljon idyllisiä kesäkahviloita, joissa voit shoppailla kotiin vietävää aina herkullisista leivonnaisista erilaisiin käsitöihin.

Mommilan kyläpuoti Hausjärvellä

Mommilan kyläpuodin kahvila

Kyläpuoti on keidas keskellä hausjärveläistä maalaismaisemaa. Kesäkahvilan yhteydessä vanhan tavaran myymälä, kyläkauppamuseo ja Suomen ainoa myymäläautomuseo.

piirros silhuetti lopesta

Koskicafe Mylly

Koskicafe Myllyssä voit nauttia kahvilan herkkuja pauhaavan Kaartjoen kosken kuohujen äärellä Lopella. Kokeile kalaonneasi tai tilaa savulohta.

Kuva kakusta Cake Maman tarjoilijan kädessä

Cake Mama

Makiaa ja suolasta – kuin elämä itsessään! Ryttylässä rennossa ja iloisessa kesäkahvilassa tarjolla käsintehtyjä herkkuja puhtaista lähiseudun raaka-aineista.

Marjahilloja Aallon marjatilalla

Aallon marjatila

Aallon marjatilan kesäkahviossa voit nauttia tuoreita leivonnaisia ja jäätelöä tai vaikkapa omia eväitäsi. Lapsille oma leikkipaikka.

Yksityiskohta kuva Cafee Fenixin kakuista

feeniks cafe’

Feeniks cafe’ on herkullinen kulttuurikahvila Riihimäen keskustassa. Täällä kaikki on hyvää ja tunnelma ainutlaatuinen.

Piirros silhuetti Riihimäestä

Mokkasydän

Nostalgiakahvila Riihimäen Granitin aukiolla, tervetuloa herkuttelemaan. Tässä sympaattisessa kahvilassa voi myös järjestää kokouksia.

Riihimäen Vesilinna

Cafe Bar Torni

Tunnelmallinen kesänviettopaikka vesitornin huipulla Riihimäellä. Kahvilassa tarjolla upeita jäätelöannoksia ja virvokkeita myös aikuiseen makuun.

Kuva vanhasta bussista, jossa cafe lättis on

Lättis

Kesäkahvila Lopen Pilpalassa kivojen mutkateiden varrella, motoristien suosima paikka. Tarjolla suolaista, makeaa, virvokkeita ja jäätelöä.