Hyppää sisältöön
Riihimäen maauimalan alue
Kuva: Riihimäen kaupunki

Esitteet

 • Parhaat palat esitettä on jaossa alueella. Siinä kerrotaan Riihimäen, Lopen ja Hausjärven lisäksi myös Janakkalan ja Hattulan matkailutarjonnasta.

   

  parhaat palat esitteen kanssi ja karttakuva vuodelta 2022

  https://issuu.com/makmediafi/docs/parhaat-palat-2022

 • VisitRiksu! on matkaoppaasi Riihimäkeen. Toivottavasti se inspiroi ja rohkaisee sinua kokeilemaan uusia asioita ja käymään kohteissa, joissa et ole aiemmin vieraillut.

  https://www.visitriksu.fi/

 • Riihimäki on lähes 30 000 asukkaan kaupunki, joka on täynnä tarinoita ja kiinnostavia ihmisiä. Riihimäen kaupungin Sinulle riksulainen -verkkojulkaisussa kerrotaan riihimäkeläisistä ihmisistä, paikoista ja asioista – ja tietenkin myös kaupungin päätöksenteosta. Sivuilla julkaistaan uutta sisältöä noin kaksi kertaa kuukaudessa.

  https://www.riihimaki.fi/ela-ja-voi-hyvin/sinulle-riksulainen/

 • Lopella on yli 100 kilometriä ulkoilureittejä sekä kokeneemmalle kulkijalle, pyöräilijälle, melojalle ja lapsiperheille. Reitit löytyvät koottuna Loppi ulkoilureitit ja luontokohteet esitteestä.

  Lopen ulkoreittien esiteen kanssi, jossa kaksi ihmistä kävelee ulkona

  https://issuu.com/makmediafi/docs/loppi_ulkoilureitit_ja_luontokohtee

 • Loppi tutuksi –julkaisu on tarjonnut jo 51 vuoden ajan loppilaisille, vapaa-ajan asukkaille ja matkailijoille tuhdin paketin tietoa Lopen palveluista, tapahtumista ja kunnan ajankohtaisista asioista.

  Kansikuva Loppi tutuksi esitteestä

  https://issuu.com/makmediafi/docs/loppi-tutuksi-2021

 • Hausjärven kunnan palveluesite on kokenut muodonmuutoksen ja muuntautunut kunnan omaksi asukaslehdeksi. Asukaslehti esittelee kunnan toimintaa ja palveluita hieman vanhaa palveluesitettä ajankohtaisemmasta näkökulmasta.

  Kansikuva Hausjärven asukaslehdestä

  https://issuu.com/hausjarvenkunta/docs/hausjarvi-lehti-1-2021-netti