Hyppää sisältöön
Lopen erähuvila

Mökit ja muu majoitus

Kiinnostaisiko mökkimajoitus luonnonrauhasta nauttien? Kuljetko matkaillessasi teltta kainalossa vai suositko mieluummin karavaanarin elämäntyyliä? Tutustu seudun mökkeihin ja muihin majoitusvaihtoehtoihin.

Kuvituskuva fatbikesta nikalandiassa

Niklandia

Niklandia on luonnonkaunis mökkialue Hausjärvellä neljän lammen ympäröimänä, jossa on vuokrattavana ympäri vuoden majoitusmökkejä paljuineen ja palveluineen.

Ilmakuva Lopen erähuvilasta

Lopen erähuvila

Lopen Räyskälässä järviylängön rauhassa sijaitseva uniikki 8-kulmainen hirsikota. Varusteina kaksi saunaa ja kylpypaljut.

kuva kauempaa räyskälän motellista. Edessä mäntyjä

Räyskälän ilmailukeskuksen motelli

Majoitu luonnonkauniissa Räyskälän ilmailukeskuksessa mukavasti ja edullisesti. Motellissa on 2–4 hengen huoneita, myös lemmikit ovat tervetulleita.

piirros silhuetti lopesta

Marskin kelohuvila

Kelohuvila Marskin Majan läheisyydessä Lopella, jossa voit majoittua, kokoustaa tai järjestää pienimuotoiset juhlat. Huvilassa on majoitustilaa 12 henkilölle.

Piirros silhuetti Riihimäestä

Lempivaara

Lempivaara on kuuden lammen ympäröimä matkailukeskus, josta on Riihimäen keskustaan matkaa vain 5 km. Täällä on mökkejä, vaunu- ja telttapaikkoja ja ravintola.

Ilmankuva räyskän suuresta huvilasta

Räyskälän suuri huvila

Räyskälän suuri huvila sijaitsee Lopella rauhallisen Kaartjärven rannalla. Monitoimihuvila soveltuu hyvin jopa 100 vieraan päivätapahtumiin.