Hyppää sisältöön
flow luonnonkosmetiikka tehtaanmyymälä Riihimäellä

Ostokset

Riihimäen seudulla voit tehdä ostoksia tehtaanmyymälöissä ja monissa pienissä erikoiskaupoissa. Voit nauttia myös vanhan ajan kyläkauppatunnelmasta tai käydä ostoksilla Suomen vanhimmassa suoramyyntimyymälässä.

Makuuhuone, jossa äiti peuhaa kahden lapsen kanssa

Joutsen Finland

Maailman puhtaimmat untuvatuotteet ovat kestävä sijoitus hyvinvointiisi. Riihimäen tehtaanmyymälästä löydät untuvapeitot, tyynyt ja takit ulkoiluun joka säällä.

Yksityiskohta kuva Flow tuotehyllystä

Flow Cosmetics

Flow Cosmeticsin Riihimäen tehtaanmyymälästä löydät kotimaisen luonnonkosmetiikkasarjan, joka on valmistettu käsityönä puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista.

Piirros silhuetti Riihimäestä

Vahinkotavarakeskus

Riihimäen Vahinkotavarakeskus myy vakuutusyhtiöiden eri vahinkotapahtumista lunastamia vahinkotavaroita sekä tukkujen jäännöseriä.

Piirros silhuetti Riihimäestä

Havi

Riihimäen tehtaanmyymälästä löydät kotimaiset kynttilät ja kattaustuotteet arkeen ja juhlaan. Havin tuotteiden lisäksi muita kotimaisia sisustustuotteita.

Kuva lelukasasta Riihimäen pienessä lelukaupassa

Riihimäen Pieni Lelukauppa

Koe vanhan ajan lelukaupan tunnelma, joka hurmaa huikealla valikoimalla ja iloisella palvelulla. Lelukauppa, jonne kannattaa tulla kauempaakin!

Vaatteita rekillä Sarafaanissa

Sarafaani

Sarafaani valmistaa kotimaisia laadukkaita vaatteita ihanille naisille Hausjärvellä. Tehtaanmyymälästä löydät vaatteet, joissa on aina jokin kiva pieni juju.