Hyppää sisältöön
flow luonnonkosmetiikka tehtaanmyymälä Riihimäellä

Ostokset

Riihimäen seudulla voit tehdä ostoksia tehtaanmyymälöissä ja monissa pienissä erikoiskaupoissa. Voit nauttia myös vanhan ajan kyläkauppatunnelmasta tai käydä ostoksilla Suomen vanhimmassa suoramyyntimyymälässä.

Kuva lelukasasta Riihimäen pienessä lelukaupassa

Riihimäen Pieni Lelukauppa

Koe vanhan ajan lelukaupan tunnelma, joka hurmaa huikealla valikoimalla ja iloisella palvelulla. Lelukauppa, jonne kannattaa tulla kauempaakin!

Taiteilija Teija Kosenius

Ateljee Tiriteijaa

Taiteilija Teija Kosenius maalaa työhuoneellaan Riihimäellä. Toistuvia aiheita sekatekniikoilla maalatuissa tauluissa ovat kaupunkimaisemat, lapset ja eläimet.

Erilaisia nappeja

Pieni Nappipuoti

Pienestä Nappipuodista Riihimäeltä löytyy monipuolisesti käsityötarvikkeita kuten neulelankoja, kankaita, pitsejä, nappeja ja vetoketjuja sekä käsityöpajoja.

Kuva JR pukutalosta sisältä. Etualalla vanha keinu norsu

Jr Pukutalo

Jr Pukutalo on Euroopan vanhin lasten- ja nuortenvaatteiden erikoisliike. Jr Pukutalo pukee lapset päästä varpaisiin niin arkeen kuin juhlaankin.

Makuuhuone, jossa äiti peuhaa kahden lapsen kanssa

Joutsen Finland

Maailman puhtaimmat untuvatuotteet ovat kestävä sijoitus hyvinvointiisi. Riihimäen tehtaanmyymälästä löydät untuvapeitot, tyynyt ja takit ulkoiluun joka säällä.

Kuva Kampin tilasta sisältä mm lankakeriä

Kampin tila

Kampin tila on neuloosiin hurahtaneen aarreaitta Lopella kauniissa maalaismiljöössä. Pihassa ovat myös söpöiset alpakat, ponit, vuohet, lampaat ja linnut.

Yksityiskohta kuva Flow tuotehyllystä

Flow Cosmetics

Flow Cosmeticsin Riihimäen tehtaanmyymälästä löydät kotimaisen luonnonkosmetiikkasarjan, joka on valmistettu käsityönä puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista.

Canstoren kuvituskuvat kaksi skettilautaa

Canstore

Canstore on katuharrastuksiin ja -vaatetukseen erikoistunut liike. Täältä löydät laadukkaat vaatteet, skeittitarvikkeet, spraymaalit ja katutaideprojektit.

Kutomo Rasinmäki

Kutomo Rasinmäen kokoelmista ja tehtaanmyymälästä Hausjärven Oitista löytyy kotimaisia puuvilla- ja punosmattoja.

Vaatteita rekillä Sarafaanissa

Sarafaani

Sarafaani valmistaa kotimaisia laadukkaita vaatteita ihanille naisille Hausjärvellä. Tehtaanmyymälästä löydät vaatteet, joissa on aina jokin kiva pieni juju.

Piirros silhuetti Riihimäestä

Vahinkotavarakeskus

Riihimäen Vahinkotavarakeskus myy vakuutusyhtiöiden eri vahinkotapahtumista lunastamia vahinkotavaroita sekä tukkujen jäännöseriä.

Piirros silhuetti Riihimäestä

Havi

Riihimäen tehtaanmyymälästä löydät kotimaiset kynttilät ja kattaustuotteet arkeen ja juhlaan. Havin tuotteiden lisäksi muita kotimaisia sisustustuotteita.

piirros silhuetti lopesta

Savi-Heinä Puoti

Idyllinen Savi-Heinä Puoti sijaitsee vanhassa navetassa Lopella. Puodista löydät muun muassa askartelu-tarvikkeita sekä käsityönä valmistettua keramiikkaa.

piirros silhuetti lopesta

Kartanoputiikki Punainen Tupa

Kartanoputiikki Punainen Tupa tarjoaa yksilöllisiä ja muodikkaita asukokonaisuuksia sekä tunnelmallisia ostoshetkiä kartanomiljöössä, luonnon keskellä Lopella.

Piirros silhuetti Riihimäestä

Uusi Kirjakauppa

Riihimäellä sijaitsevasta Uudesta Kirjakaupasta löytyy laaja valikoima muun muassa kirjoja, askartelu- ja taiteilijatarvikkeita sekä toimistotarvikkeita.

Piirros silhuetti Riihimäestä

Mariikko

Mariikko on lämminhenkisesti palveleva naisten vaateliike, jonka värikkäiden vaatteiden valikoimasta löytyy Marimekon lisäksi myös muita laadukkaita merkkejä.