Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kaksi naista laulaa Rakas Riksu -tapahtuman esiintymislavalla
Kuva: Jenniina Nummela

Tapahtumat

Riihimäen seudulla on ympäri vuoden pieniä ja suuria tapahtumia kaikenikäisille. Kansainväliset Erämessut, monipuolinen kulttuuritarjonta sekä erilaiset tori- ja markkinatapahtumat viihdyttävät ja tarjoavat elämyksiä tapahtumakävijöille läheltä ja kaukaa.

Kuvituskuva teatterinaamiosta

Taiteiden yö 8.9.2023

Taiteiden yö on koko kaupungin tapahtuma syyskuussa Riihimäellä. Taiteiden yö tarjoaa upeita kaupunkilaisten itse järjestämiä taide- ja kulttuuritapahtumia.

Kaksi naista laulaa Rakas Riksu -tapahtuman esiintymislavalla

Riihimäki-päivä 11.9.2023

Riihimäki-päivänä 11.9. juhlistetaan riihimäkeläisyyttä. Juhlapäivä nostaa esiin riihimäkeläistä kaupunkikulttuuria ja tarjoaa kävijöille monenmoista ohjelmaa.

Aurinko paistaa kallioon, jonka edessä on poronpolku kyltit

Poronpolku 23–24.9.2023

Poronpolku-tapahtuma on järjestetty Lopella jo vuodesta 1965. Tapahtuma aikana eli syyskuun viimeisenä sunnuntaina onnistuu Puneliansalmen ylitys lossilla.

Erämessuilla pieni lapsi opettelee jousiammuntaa

Kansainväliset Erämessut 7.–9.6.2024

Kansainväliset Erämessut on Suomen suurin, monipuolisin ja vanhin eräalan tapahtuma aina kesäkuun alkupuolella Riihimäen Urheilupuistossa.

kuvituskuva, jossa koristeltuja pajunoksia

Riihimäen Pääsiäinen

Riihimäen Pääsiäinen on kaupunkitapahtuma, jossa on monipuolista ja iloista toimintaa koko perheelle.

Riihimäen kesäkonserttien logo

Riihimäen Kesäkonsertit

Riihimäen Kesäkonsertit soivat 6.-11.6.2023 jo 42. kerran. Tämän vuoden teema on Melodia kertoo tarinan.

kuvassa laulajat Meiju Suvas, Jukka Poika ja Jore Marjaranta sekä bändit The Toreadors, Täryjyvä ja Cat Cat

Granitin kesäkeikat

RTOY proudly presents: Jukka Poika (31.5.), Meiju Suvas (14.6.), Täryjyrä (5.7.), The Toreadors (19.7.), Cat Cat (2.8.), Jore Marjaranta (16.8.)

Piirroskuva lasiesineistä

Lasipäivä

Suomen lasimuseon ystävät tuovat päivän ajaksi myyntiin kattavan valikoiman käyttölasia, taidelasia ja keräilylasia Suomen lasimuseon piha-alueelle.

Pride lippu liehuu lasipuheltajapatsaan vieressä

Riihimäki Pride

Riihimäki Pride on kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma. Pride-liike puolustaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhtäläisten oikeuksia ja etuja.

Lempi festareiden mainoskuva. Kädet koskettavat toisiaan

Lempi festarit

Lempi on Riihimäen uusi kaupunkitapahtuma, jossa voit vaalia ja löytää rakkautta. Lempifestarit on rakkauden ja yhteisöllisyyden juhla.

Piirros silhuetti Riihimäestä

Riihimäen ravit

Riihimäellä ravataan kesällä 2023 viisi kertaa. Tule mukaan jännittämään omaa suosikkiasi tai vain nauttimaan ravielämyksestä.

Marjoja myynnissä Lopen iltatorilla

Lopen torstaitorit

Tunnelmallisilla Lopen iltatoreilla kesätorstaisin nautit herkut ruokapisteistä ja virvokkeet ravintolateltasta. Musiikkia ja muuta ohjelmaa koko perheelle.

Paljon ihmisiä markkinoilla

Oitin markkinat

Maalaishenkiset, ohjelmalliset Oitin markkinat ovat jokavuotinen perinne Keskustien ympäristössä elokuussa. Järjestäjänä toimii Hausjärven Lions Clubit.

Tapahtuma Valkeavesi soi

Valkeavesi soi

Luonto ja musiikki yhdistyvät elämyksellisesti Valkeavesi soi –konsertissa Jalolautalla. Elokuinen ilta on elämys sekä yleisölle että mestaritason esiintyjille.