Hyppää sisältöön
Nuotiokahvi pannussa Erämessuilla

Tapahtumat

Riihimäen seudulla on ympäri vuoden pieniä ja suuria tapahtumia kaikenikäisille. Kansainväliset Erämessut, monipuolinen kulttuuritarjonta sekä erilaiset tori- ja markkinatapahtumat viihdyttävät ja tarjoavat elämyksiä tapahtumakävijöille läheltä ja kaukaa.

Erämessuilla pieni lapsi opettelee jousiammuntaa

Kansainväliset Erämessut 9.–12.6.2022

Kansainväliset Erämessut on Suomen suurin, monipuolisin ja vanhin eräalan tapahtuma aina kesäkuun alkupuolella Riihimäen Urheilupuistossa.

Aurinko paistaa kallioon, jonka edessä on poronpolku kyltit

Poronpolku 24–25.9.2022

Poronpolku-tapahtuma on järjestetty Lopella jo vuodesta 1965. Tapahtuma aikana eli syyskuun viimeisenä sunnuntaina onnistuu Puneliansalmen ylitys lossilla.

Kaksi naista laulaa Rakas Riksu -tapahtuman esiintymislavalla

Rakas Riksu

Rakas Riksu -tapahtuma nostaa riihimäkeläistä kaupunkikulttuuria ja tarjoaa kävijöille lukuisia elämyksiä eri puolilla kaupunkia syyskuussa.

Piirroskuva lasiesineistä

Lasipäivä 11.6.2022 klo 10–15

Suomen lasimuseon ystävät tuovat päivän ajaksi myyntiin kattavan valikoiman käyttölasia, taidelasia ja keräilylasia Suomen lasimuseon piha-alueelle.

Pride lippu liehuu lasipuheltajapatsaan vieressä

Riihimäki Pride 18.6.2022

Riihimäki Pride on kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma. Pride-liike puolustaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhtäläisten oikeuksia ja etuja.

Marjoja myynnissä Lopen iltatorilla

Lopen torstaitorit 9.6.–11.8.2022

Tunnelmallisilla Lopen iltatoreilla kesätorstaisin nautit herkut ruokapisteistä ja virvokkeet ravintolateltasta. Musiikkia ja muuta ohjelmaa koko perheelle.

Paljon ihmisiä markkinoilla

Oitin markkinat

Maalaishenkiset, ohjelmalliset Oitin markkinat ovat jokavuotinen perinne Keskustien ympäristössä elokuussa. Järjestäjänä toimii Hausjärven Lions Clubit.

Piirros silhuetti Riihimäestä

Riihimäen ravit

Riihimäellä ravataan kesällä 2022 viisi kertaa. Tule mukaan jännittämään omaa suosikkiasi tai vain nauttimaan ravielämyksestä.

Kuvituskuva pääsiäiskarkeista

Riihimäen Pääsiäinen

Riihimäen Pääsiäinen on kaupunkitapahtuma, jossa on monipuolista ja iloista toimintaa koko perheelle.

Tapahtuma Valkeavesi soi

Valkeavesi soi 3.8.2022

Luonto ja musiikki yhdistyvät elämyksellisesti Valkeavesi soi –konsertissa Jalolautalla. Elokuinen ilta on elämys sekä yleisölle että mestaritason esiintyjille.

Lempi festareiden mainoskuva. Kädet koskettavat toisiaan

Lempi festarit

Lempi on Riihimäen uusi kaupunkitapahtuma, jossa voit vaalia ja löytää rakkautta. Lempifestarit on rakkauden ja yhteisöllisyyden juhla.

Kuvituskuva teatterinaamiosta

Taiteiden yö 9.9.2022

Taiteiden yö on koko kaupungin tapahtuma syyskuussa Riihimäellä. Taiteiden yö tarjoaa upeita kaupunkilaisten itse järjestämiä taide- ja kulttuuritapahtumia.