Hyppää sisältöön
SUP laudasta kuva

Kokeile jotain uutta

Jos löydät sisältäsi kokeilijaluonteen, joko hurjapään tai nautiskelijan, löydät tältä sivulta parhaat vaihtoehdot. Vuokraa SUP-lauta, ratkaise tiesi ulos pakohuoneesta tai hyppää laskuvarjohyppy. Mikä on sinun valintasi?

Hevonen jonka takana aurinko laskee tunnelmallisesti

Brynhild

Brynhildr tarjoaa ikimuistoisia eläinelämyksiä niin ratsain kun maasta käsin muun muassa askellajiratsastusta tai kotieläinkohtaamisen.

piirros silhuetti lopesta

Launosten kartano

Hevos- ja karjapainotteisia elämyksiä, koulutusta sekä kurssi- ja leiritoimintaa. Toiminta keskittyy lännenratsastukseen sekä historialliseen ratsastukseen.

Helikopterista kuva Räyskälän ilmailukeskuksessa

Räyskälän ilmailukeskus

Varaa paikkasi ohjaamossa Räyskälän ilmailukeskuksen purjelentokurssilla tai tule seuraamaan kentän tapahtumia vaikka koko perheen kanssa.

Suppailijoita järvellä

JaloSUP

Suppaile kauniille Punelia-järvellä Lopella. Vuokraukseen sisältyy alkuopastus lajiin. Jättikokoisella SUP-laudalla voi meloa jopa 4–8 kaverusta.

metsäkuntosalista kuva, jossa ratamaisesti autonrenkaita

Pirteeks

Osallistu metsäretriitille tai kuntoile metsäkuntosalissa. Ole paras itsesi, levähdä hetki tai tee unelmistasi totta, Pirteeks Lopella on oikea paikka.

piirros silhuetti lopesta

Multievent

Loppilainen Multievent toteuttaa ohjelmapalveluja koko eteläisen Suomen alueella. Luonto on voimavara ja liikunta polttoaine!

pakohuoneen kuva, jossa on baaritiski, naulakko ja hylly

Rollaga escape room

Rollagga escape room tarjoaa tosielämän pakohuonepelejä Riihimäellä. Valmistaudu jännityksen täytteiseen seikkailuun täynnä hauskuutta ja oivalluksia.