Hyppää sisältöön
Ihminen kävelemässä pitkospuilla

Liiku

Riihimäen seudulla on monipuoliset liikuntamahdollisuudet, riippumatta siitä haluatko liikkua maassa, vedessä vai ilmassa. Päristele moottoriajoneuvoilla, yllätä itsesi kylmävesiuinnilla tai tule nauttimaan SM-tason penkkiurheilusta. Valitse toiminta, joka sopii sinulle parhaiten!

Penkkiurheilijalle

Piirros silhuetti Riihimäestä

Riihimäen Cocks

Koe penkkiurheilun huumaa seuraamalla Riihimäen Cocksin otteluita. Käsipallo on vauhdikas laji, jossa asenne ”läpi harmaan kiven” tuo mukanaan menestystä.

Liikkujalle

Frisbeegolf maali Riutan lumisessa maisemassa

Riut­tan per­he­lii­kun­ta­kes­kus

Riuttassa nautit kuntoilusta monipuolisti: frisbeegolffaa, kokeile kuinka monta kertaa jaksat kavuta 141 askelman kuntoportaat tai pyöräile maastossa.

Poika hyppää Riihimäen maauimalan hyppytornista

Riihimäen uimala

Kesällä Riihimäelle voi nauttia uimisesta maauimalassa. Se sijaitsee uimahallin vieressä ja tarjoaa loistavan uintimahdollisuuden keskellä kaupunkia.

Kilpa-auto Lavinto kartingin radalla

Lavinto Karting

Tule nauttimaan vauhdista! Hausjärven Lavinnossa sijaitseva Etelä-Suomen monipuolisin kartingrata soveltuu erittäin hyvin harjoitteluun sekä kilpatoimintaan.

enduro pyöriä ajamassa maastossa

Lopen Enduro

Saukkolan EK:ssa elämys on taattu toimiessasi kartturina täysiverisessä ralliautossa. Ajoreitti on vaihteleva, talvella jäädytetty ja kesällä sorapintainen.

piirros silhuetti lopesta

Saukkolan EK

Saukkolan EK:ssa Lopella elämys on taattu, kun olet kartturina täysiverisen ralliauton kyydissä. Suljettu ajoreitti on hyvin vaihteleva ja talvella jäädytetty.

piirros silhuetti lopesta

Lopen ampumaurheilukeskus

Lopen ampumaurheilukeskus tarjoaa SM-tasoiset puitteet metsästys- ja urheiluammunnan harrastamiseen ympäristönäkökohdat huomioiden. Myös kokoustiloja löytyy.

JPJ liikuntakeskusksen raknnuksesta kuva

JPJ Liikuntakeskus

JPJ Liikuntakeskus on monipuolinen liikuntapaikka Riihimäellä, jossa voi harrastaa monipuolisesti tenniksestä pingikseen.