Hyppää sisältöön

Pääsiäistapahtuma valtaa jälleen Riihimäen kaupungin

4.4.2022 Tiedotteet Tapahtumat Koe Pääsiäinen Tapahtumat

Mainos Riihimäen pääsiäisestä

Riihimäen Pääsiäinen palaa kaupunkiin kahden vuoden tauon jälkeen. Pääsiäistapahtumassa on tarjolla monenmoista iloista toimintaa koko pääsiäisen ajan 14.–18. huhtikuuta 2022.

Riihimäen Pääsiäinen tarjoaa kaupunkilaisille musiikkiteatteria ja tanssiesityksiä, museo- ja gallerianäyttelyitä ja monenlaisia työpajoja, lastenelokuvaa, tivoliriemuja, taide- ja käsityömyyjäisiä, pääsiäismarkkinat sekä kahvila- ja ravintolaherkkuja, seurakunnan pääsiäisajan tapahtumatarjontaa unohtamatta. Koko kaupunkia koristavat perinteisesti värikkäät pajunoksat ja keväiset kukkaistutukset. Tänä vuonna Riihimäen Pääsiäinen viettää 25. juhlavuottaan ja sen kunniaksi tapahtuma saa uudistetun visuaalisen ilmeen.

Pääsiäisen vilkkain tapahtumapäivä on lankalauantai 16.4., jolloin erityisesti lapsiperheiden kannattaa suunnata kaupunginmuseon pihalle. Museon piha muuntautuu silloin yhdeksi suureksi farmiseikkailuksi. Alue on täynnä suloisia kotieläimiä ja mukavaa maatilatunnelmaa. Ohjelmalavan valtaa koko perhettä viihdyttävä, osallistava musiikkiteatteriesitys Mysteeri maatilalla. Piippolan vaarin kanssa farmilla seikkailevat ainakin Rokkikana Moilanen, Riikinkukko Riekkinen, räppäävä Possu Nieminen ja reggaeta laulava Mansikki-Lehmä. Visuaalista ilotulitusta tarjoavan esityksen tähtinä nähdään TV:n lastenohjelmista tutut Jaakko Loukkola ja Isa-Eerika Lehto.

Riihimäen Pääsiäinen rakennetaan yhteistyössä kaupungin, yhdistysten ja yritysten kanssa. Päivittäiset ohjelmat julkaistaan kokonaisuudessaan Riihimäen Pääsiäisen verkkosivuilla.

 

Lisätietoja:

Anna Vesén, vastaava kulttuurituottaja, Riihimäen kaupunki, kulttuuri- ja tapahtumapalvelut, p. 040 330 4701

Lyti Aaltonen, kulttuurituottaja, Riihimäen kaupunki, kulttuuri- ja tapahtumapalvelut, p. 040 672 9439